Zirci Ciszterci Apátság
Keresés
Galéria
Eseménynaptár
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Nincs esemény!
Szent Bernát idézetek
 
hírek

TÁRT KAPUKKAL VÁRJA VENDÉGEIT A CISZTERCI SZÁLLÁSHELY BAJÁN

2015.07.02

TÁRT KAPUKKAL VÁRJA VENDÉGEIT A CISZTERCI SZÁLLÁSHELY BAJÁN
Két épületrész, 70 ágy, ingyenes WIFI használat, a ciszterci rend történetét bemutató kiállítások, multifunkcionális közösségi tér, fűszerkert, hangulatos és zárt belső udvar, igényes kulturált, minden igényt kielégítő, a korábbi épület szépségeit megtartó, egyben modern belső tér várja immáron tárt kapukkal a kedvező áron szállást kereső csoportok és egyéni látogatók foglalását Baján, az Európai Unió támogatásából megvalósult Tóth Kálmán téri Ciszterci Szálláshelyen. 

 A Ciszterci Rend tulajdonában álló ingatlan turisztikai célú hasznosítására törekvő beruházás a tavalyi év tavaszán vette kezdetét. A turistaszezon elejére befejezett munkálatokat követően impozáns, korszerű, egyben látogatóbarát vallásturisztikai szolgáltatással, országrészeken átívelő programlehetőségekkel bővült a városba érkező turisták lehetőségeinek színtere. A külső és belső felújítást követően júliustól egy teljes körűen felszerelt, kis-és nagy csoportok fogadására egyaránt alkalmas szálláslehetőséggel színesedik a bajai paletta.
Emeletes ágyakkal, kísérőknek külön szoba biztosításával, nemenként elkülönített vizesblokkal ellátott épületrész szolgálja ki a 8-16 fővel érkező csoportokat. A rendház másik szárnyában pedig normál berendezésű, külön mellékhelységgel, mosdóval és zuhanyzóval ellátott szobákban kapnak helyet az ennél kisebb létszámmal érkező csoportok, vagy egyéni szállásfoglalók.
Mindemellett hangtechnikával felszerelt, akár lelkigyakorlatok, közösségi események megtartására alkalmas tér, egy kápolna, illetve a magyarországi ciszterci rend kialakulását és annak bajai vonatkozású történéseit bemutató kiállítások bővítik tovább a rendház kínálta szolgáltatásokat.
A külön parkolóval, tűzrakóhellyel és gyógynövényektől illatos belső udvarral is rendelkező belvárosi Ciszterci Szálláshely az alábbi elérhetőségeken, akár – munkaidőben 8 és 16 óra között - személyesen, akár on-line formában is elérhető:
 
 
Cím: 6500 Baja, Tóth Kálmán tér 5.
E-mail: zarandokhaz.baja@gmail.com
Facebook: Zirci Ciszterci Apátság Bajai Szálláshelye